IDENTITEIT

CARRIÈRECOACHING

IDENTITEIT

CARRIÈRECOACHING

“Work is love made visible. And if you can’t work with love, but only with distaste, it is better that you should leave your work and sit at the gate of the temple and take alms of the people who work with joy.”

Een bekende quote van Kahlil Gibran en niet voor iedereen op dit moment van het leven van toepassing. Je moet tenslotte toch ook gewoon je kosten betalen. Of niet? Doen wat je leuk vindt of leuk vinden wat je doet. Werk is een groot deel van onze tijd en daarom is het belangrijk dat je jezelf kunt uiten in je werk.

Vind de verbinding met jezelf in je werk, je collega’s en de organisatie waar je werkt. Wat heb je daarvoor nodig? Schrijf- en doe oefeningen, feedback en reflectie van anderen, het maken van een (nieuw) cv en een brief kunnen onderdelen zijn van een traject. Misschien ambieer je juist de weg van ondernemer zijn. Wat heb je daarvoor nodig aan voorbereiding en mentaliteit?

 

 

 

 

M
"

contact

Contactgegevens:

Glady Jiwalal

0612548765

waarom coaching

RESULTATEN

\

Helderheid t.a.v. coachvraag

\

meer plezier in je werk

\

duidelijk waar je naartoe wilt op carrière gebied

\

voorbereid op een nieuwe baan of op het ondernemerschap

OUR DEEPEST FEAR IS THAT WE ARE POWERFUL BEYOND MEASURE >

Ervaringen van anderen

na mijn burn-out wilde ik een hele andere kant op qua werk. Ik wilde het roer omgooien maar was eigenlijk nog niet volledig hersteld. Met gladys heb ik inzichtelijk gekregen wat ik nou echt wilde veranderen  en hoe ik dat kan doen.

marit

vanwege een reorganisatie op mijn werk kwam ik bij Gladys terecht. We hebben een nieuwe cv en een brief opgesteld. Het maken van een cv was lang geleden voor mij. En het nadenken over wat je wel en niet opschrijft en waarom heeft mij heel erg geholpen om een goed beeld te krijgen van wat ik wil in mijn werk.

Rachida

Ik wilde graag iets anders in mijn werk, maar wist niet precies wat. Samen met Gladys heb ik veel oefeningen gedaan tijdens de coaching, vacatures gezocht, gesproken met verschillende mensen en heb ik kunnen uitzoeken wat bij mij past en hoe ik dat wil bereiken.

Astrid

TEL. NUMMER: 06-15932341 | KVK 55595936  

Algemene voorwaarde         AVG          Disclaimer