i am because you are (ubuntu)

  Over Mij

I am because you are (ubuntu)

Over mij

Vrouw, moeder, vriendin, ondernemer, Amsterdammer … in willekeurige volgorde. Ik houd van de koud en verlang naar vakanties naar landen zoals IJsland, Noorwegen en Lapland maar niet op z’n Wim Hof’s. Supergoed hoor als die bikkels die dat doen, maar de comfort van dikke sloffen (warm), grote sjaals (bescherming) en warme dekens (geaard) tijdens de koud kenmerken mij eigenlijk wel. Of eigenlijk zijn het mijn kwaliteiten zachtmoedig, gastvrij en intuïtief. 

Ooit had ik na mijn HBO Personeel en Arbeid bedacht dat ik Religie en Levensbeschouwing wilde studeren. Dit ging uiteindelijk niet door  en misschien is dat het enige waar ik spijt van heb en tegelijkertijd is dit onderwerp wel een rode draad in mijn leven. Zingeving en spiritualiteit in mijn relaties, keuzes, opvoeding van mijn kinderen. De opleiding tot meditatiedocent (Nederlof) bracht mij echter wel dichter bij mijn hartsverlangen. Ik heb diverse opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van lichaamswerk, massage, coaching en therapie en ben vooral ervaringsdeskundige!

Verbinding, sereniteit en heling zijn woorden die goed passen bij wat ik je graag meegeef. Dit geldt zowel voor de coaching, de meditatie als lichaamswerk. Verbinding met jezelf, de ander en met de groep. Ik vind het woord Ubuntu daarom ook een mooie match omdat het verwoord dat we onderdeel zijn van een geheel en als jij herstelt dan herstelt het geheel om je heen. 

M
"

contact

Contactgegevens:

Glady Jiwalal

0612548765

Wat breng ik jou?

resultaten

\

work In progress - zie social media

\

work In progress - zie social media

\

work In progress - zie social media

\

work In progress - zie social media

your playing small doesn’t serve the world. (marianne williamson)>

TEL. NUMMER: 06-15932341 | KVK 55595936  

Algemene voorwaarde         AVG          Disclaimer