BALANS

STRESSCOACHING

BALANS

stresscoaching 

Stress heeft een negatieve klank en langdurige blootstelling aan stress is slecht voor je gezondheid. Maar stress is niet alleen negatief. Stress geeft je een boost, energie wanneer je deadline moet behalen. daarnaast zijn de stresssignalen van je lichaam duidelijke waarschuwingen.

Een bruiloft plannen, verhuizen, nieuwe baan, kindje op komst. Leuke plannen en toch stress. Of elke dag rennen om op tijd te zijn, de zoveelste zoom meeting sinds corona het leven heeft veranderd, een zieke dierbare verzorgen. Misschien vind je niet dat je stress hebt, maar herken je de signalen van je lichaam wel? Leef je of word je geleefd? Ben je aanwezig of word je opgejaagd?

Tijdens de sessies ga je leren herkennen wanneer je teveel stress ervaart en waar in je lichaam je dat voelt. Hoe kun je beter leren omgaan met situaties en mensen in je omgeving die de mate van stress veroorzaken of verhogen. EN wat kun jij zelf doen om minder stress te ervaren? schrijf en denk oefeningen worden afgewisseld met lichaamsgericht oefeningen zoals ademen en mediteren.

 

 

 

 

 

waarom coaching

RESULTATEN

\

Herkennen van je stressfactoren

\

in staat om balans te creëren

\

bewust van goed zorgen voor jezelf

\

in staat om patronen te veranderen

It is our light not our darkness that most frightens us >

Ervaringen van anderen

Ik merkte dat ik snel in de stress raakte als ik een toets had voor school en het werd steeds erger.  deze spanningen zorgen ervoor dat ik 2 keer met een opleiding gestopt ben tijdens het eerste jaar. Inmiddels durf ik sinds de coachingsgesprekken steeds meer los te laten en te vertrouwen. Ik ben nu bezig met korte cursussen en dat helpt om mijn zelfvertrouwen terug te krijgen. 

robin

ik had al jaren niet meer gehuild en had overal in mijn lichaam spanningen. Ik kan mij een van de eerste oefeningen die ik met Gladys deed heel goed herinneren. Hierbij moest ik aangeven waar in mijn lichaam ik pijn voelde en ik besefte dat er ook veel plekken in mijn lichaam waren waarbij ik helemaal niets voelde. Alsof het er niet was. De lichaamsgerichte oefeningen hebben mij geholpen om weer in contact te komen met mijn lichaam. Ik kan steeds beter voelen. 

Sacha

Toen mijn moeder stierf begonnen de kwaaltjes. natuurlijk was ik aan het rouwen en dat kost tijd. Maar werk gaat ook door en al het andere ook. ik was steeds sneller buiten adem na een stukje lopen, kreeg bulten op mijn huid en was constant moe. Rouwen doe je niet even erbij. Met behulp van de gesprekken en oefeningen heb ik mijzelf de ruimte kunnen geven voor het afscheid van mijn moeder maar ook al het andere wat met mijn moeder te maken had waar ik eerder niet over wilde nadenken.

Seema

TEL. NUMMER: 06-15932341 | KVK 55595936  

Algemene voorwaarde         AVG          Disclaimer