VERDIEPING

ZINCOACHING

verdieping

zincoaching

Zingeving of spiritualiteit is een steeds belangrijker thema in onze maatschappij. Terwijl kerken en religies de rug gekeerd wordt, gaan we op andere manieren op zoek naar verdieping en een betekenisvol leven.

Alles hebben in je leven en toch niet tevreden kunnen zijn, ongelukkig of onrustig voelen. Waar komt deze onrust vandaan? EN wat is alles hebben? Hoe kun je innerlijke rust ervaren?

Bij zincoaching ligt de nadruk op de behoefte aan het onderzoeken van je onrust.                                               

 

Onder begeleiding Mediteren en zelfonderzoek zijn de belangrijkste onderdelen binnen zincoaching. Mediteren is niet perse zittend, maar kan ook met beweging, liggend of staand plaatsvinden. Dat wat te tegenkomt in de meditatie, brengen we in kaart waardoor je gedurende het proces meer inzicht krijgt en rust gaat ervaren.

 

 

 

 

M
"

contact

Contactgegevens:

Glady Jiwalal

0612548765

waarom coaching

RESULTATEN

\

meer rust in je hoofd en lichaam

\

duidelijke richting in het leven

\

zonder begeleiding 1 uur kunnen mediteren

\

versterken van eigen spiritualiteit

WE ASK OURSELVES,’WHO AM I TO BE BRILLIANT, GORGEOUS, TALENTED AND FABULOUS?’ ACTUALLY WHO ARE YOU NOT TO BE.YOU ARE A CHILD OF GOD>

Ervaringen van anderen

Ik ging niet bewust voor meer spiritualiteit het coachingstraject aan. Maar gaandeweg kwam ik erachter dat ik eigenlijk heel spiritueel ben, maar daar nooit over sprak omdat ik niemand om mij heen heb waar ik dat mee kon delen. Doordat ik dit stukje van mijzelf zag begreep ik mijn keuzes beter.

Sacha

mediteren doe ik af en toe en het helpt mij om meer inzicht en rust te krijgen. tijdens de coaching heb ik geleerd om dit structureel in te bouwen en om steeds langer te mediteren. Daarnaast schrijf ik mijn ervaringen van de meditatie op en dat helpt om een beter idee te krijgen van mijn gevoelens en mijn wensen.

Sacha

Er zijn veel vervelende dingen gebeurd met mensen om mij heen waardoor ik heel erg ging nadenken over het nut van alles wat ik doe. De meditaties en de coaching hebben mij geholpen om alles in perspectief te plaatsen en om te accepteren wat er gebeurd is. Soms heb ik moeilijke momenten maar het wordt steeds minder

Seema

TEL. NUMMER: 06-15932341 | KVK 55595936  

Algemene voorwaarde         AVG          Disclaimer